Biszkopt przelozony masa czekoladowa.Moze nie zafajnie wyglada,ale mi chodzilo o wyprobowanie przepisow,przekladalam co w domu bylo.
https://www.garnek.pl/ewaiza/28937708/biszkopt-ktory-zawsze-sie-udaje
biszkopt ladnie rowno wyrosl ,troche nie rowno przekroilam bo zamiast na drugi dzien kroic to po 2 godz ,byl za swiezy.
dodane na fotoforum:
evita 2015-02-02
Tak, najlepiej dzień przed przekładaniem upiec...
Niech ten dzień przyniesie tylko dobre i piękne chwile...
Cieplutko Izo pozdrawiam... :)
bogna87 2015-02-02
Bardzo pysznie wyglada i smakuje a sernik gotowany z Twojego przepisu stal sie w mojej rodzince przebojem.
niusia1 2015-02-02
nie narzekaj,bo bardzo smacznie wygląda- dawaj i mi kawałek!
berblak 2015-02-02
Eeee tam, wyglądu się nie je - smak się liczy:-) Porywam kawałek, o ile jeszcze coś zostało...
By nie mieć problemu z równym przekrawaniem, wolę piec każdy blat tortu osobno.
evita 2015-02-02
Niech uśmiech na Twojej twarzy gości...
Miłej reszty dnia Izo... pozdrawiam słonecznie... :)