Upieczony ,pojedzony ,i zamrozony na swieta.Pracuje do soboty , pieke co sie da.Makowiec wyszedl super i malo przy nim roboty.Ciasto cala noc lezalo w lodowce . https://www.wielkiezarcie.com/recipe3661.html
dodane na fotoforum:
abore76 2015-03-29
doskonały makowiec
berblak 2015-03-29
oo, może by tak wypróbować? kusisz :-)
ewaiza 2015-03-29
re,; berblak sama bylam zaskoczona ze tak pieknie sie upiekl i skorka nie odstala
izolden 2015-03-29
Mniammm....uwielbiam....buziolki.
annetka 2015-03-29
Wygląda bardzo ładnie. Czytałam przepis i mam pytanie - czy trzeba piec w takim zwiniętym pergaminie ? Dobrze rozumiem ?
re;Anetka, tak ja zawijalam w pergamin zostawiajac troszke luzu
Dzięki, nie znałam tego sposobu. Dzięki temu zabiegowi jest szansa, że nie popęka :) Wypróbuję ...
jmania 2015-03-29
Bardzo ładnie sie upiekł, ja też biorę się za ciasta bo pózniej się nie wyrobię
slonko6 2015-03-30
Piękny i na pewno smaczniusi, pozdrawiam
isia2 2015-03-30
jak pieknie, idealnie zawinięta
izolden 2015-03-30
Witaski poniedziałkowe:-)
anet12 2015-03-30
jaki sliczny wyszedł:)
astra40 2015-03-30
Ale smakowita ta strucla !!!
astra40 2015-03-31
re: ja już zajadam pasztety:) Musiałam spróbować :)
lilka13 2015-03-31
nigdy nie pieklam, mniamm:))
lila08 2015-04-01
nie będę teraz piekła strucli ,chociaż mężowski uwielbia...
dodaj komentarz
kolejne >
archiwum
ulubieni
+ dodaj doulubionych
[?]