GES PIECZONA Z JABLKAMI PURRE ZIEMNIACZANE I MARYNOWANA PAPRYKA

GES PIECZONA Z JABLKAMI PURRE ZIEMNIACZANE I MARYNOWANA PAPRYKA

*Marynata z oliwy z oliwek
musztarda francuska
czosnek ,majeranek,ziola prowansalskie ,sol
Marynate dokladnie wymieszac ,wylozyc na ges i dobrze wetrzec zewnatrz i wewnatrz. Wlozyc do rekawa foliowego na 24 h i do lodowki.Po tym czasie wyjac z rekawa.
Nastepnego dnia obrac jablka i nafaszerowac ges .Wlozyc ges do blachy dolac wody do polowy naczynia i piec tyle ile wazy 180 °C,co 45 min. przewracac, a pod koniec pieczenia zmniejszyc do 160°C.Jak bardzo sie zarumieni przykryc folia .Przepis z programu Kasi Bosackiej \\\"Wiem co jem\\\"

abore76

abore76 2015-04-12

wyśmienite danie!

lilus12

lilus12 2015-04-12

Wykwintne i zdrowe mniam...

jmania

jmania 2015-04-12

Gęś z jabłkami jest pyszna, bardzo lubię; pozdrawiam Izuniu

lenka42

lenka42 2015-04-12

Bogaty-syty obiad-pozdrawiam

alisha

alisha 2015-04-12

Pychota

niusia1

niusia1 2015-04-12

ależ pychota!!!

izolden

izolden 2015-04-12

Pozdrawiam cieplutko na koniec pięknego weekendu;

bogna87

bogna87 2015-04-12

Dobra gąska , dobra ...smaczek dzieciństwa...

misia51

misia51 2015-04-12

Miłego odpoczynku nocnego i radosnego wskoku w nowy tydzień życzę:)

slawa1

slawa1 2015-04-12

Królewskie jedzonko.Pozdrawiam serdecznie.

choco13

choco13 2015-04-13

Milego dnia:-)

anad60

anad60 2015-04-13

Pyszności.....Miłego dnia :))

anet12

anet12 2015-04-13

Jaki pyszny obiad:-)to się poczęstuje tak troszeczkę.

astra40

astra40 2015-04-13

REWELACJA!!!

dodaj komentarz

kolejne >