maria10 2015-10-12
.... zdążyłaś na ostatnią chwilkę.... wygląda bardzo smakowicie..... pozdrawiam bardzo gorąco i życzę dobrego tygodnia:)))))))
niusia1 2015-10-12
dorodna; ja to już zapomniałam,że sałata rosła;dzisiaj wykopywałam marchew i inne bo to już czas;
babcia1 2015-10-12
u nas coraz więcej śniegu i coraz bardziej biało
alkaa 2015-10-12
swoja najlepsza...ale u mnie już nic nie ma na działce...dziś sypnęło troszkę śniegiem...
kimeraj 2015-10-12
re: Izunia, po wyjęciu z piekarnika czekam aż spód przestygnie. Później odwracam do góry doopą i foremka schodzi bez problemu, babeczka jest jeszcze ciepła :) Sekret polega na tym,że przed pieczeniem formę trzeba dobrze wysmarować (ja smaruję Ramą w płynie) i dokładnie we wszystkich zakamarkach obsypać bułką tartą :)