https://www.garnek.pl/ewaiza/30778458/pasztet-z-czerwonej-soczewicy
Nie mialam czerwonej soczewicy to robilam z zielonej i dodalam buraka czerwonego (mam sporo zamrozonych ) Jak dodalam buraka to zwiekszylam o garstke wiecej platkow owsianych . Wyszedl przepyszny mozna zajadac sie samym pasztetem z sosem pieczarkowym
anulkaz 2016-02-10
Musi być pyszny:) Ja już dużo różnych pasztetów wypróbowałam, jednak najlepiej smakuje mi z pieczarek:)
babcia1 2016-02-11
takich wynalazków jeszcze nie robiłam kiedyś zrobiłam z cukini też był super!!
maria10 2016-02-11
..... myślę, że trzeba mi zrobić..... jeśli jest tak dobry jak piszesz.... pozdrawiam i miłego wieczoru życzę:)))))
zoltar 2016-02-15
Wspaniały! Ciekawe czy mogą być buraki tarte ze słoika-takie na barszcz.Odsączyła bym je i może byłoby dobrze-jak myślisz?