Mój pierwszy chlebek BIO na zakwasie...
Jeden z mąki żytniej i pszennej graham z dodatkiem orzechow wloskich...
Drugi z mąki żytniej i orkiszowej z dodatkiem ziaren dyni ,slonecznika i platkow żytnio- owsianych...
dodane na fotoforum:
anad60 2015-04-28
jak ja bym taki zjadła z wielką ochotą !!!
pięknie wypieczony chlebuś.....mniam *;*
isia222 2015-04-28
oba wygladaja super, ciekawa jestem jak wygladaja p rozkrjeniu, moze zdazysz sfotografowac, zanim zniknie:)
oliwkaa 2015-04-28
i jakie są ??? wyglądaja bardzo smakowicie !!!
lorenzo 2015-04-28
Taki najlepszy,można piec ze wszystkim co tylko da sie zjeść...:)) Smacznego:))
ewik57 2015-04-28
Dla mnie ten z orkiszem i ziarenkami :-)
Wyglądają dobrze, z pewnością dobrze smakują.
magdabo 2015-04-29
swój najlepszy ... też od lat piekę
frykasy 2015-04-30
My też pieczemy takie chlebki bio, a w zasadzie to zakwas, wyrabianie i pieczenie przejął mój mąż, moja rola sprowadza się do owinięcia chlebka w ściereczkę po wystudzeniu...:))