potrzebujemy...
gotowy płat ciasta francuskiego, jabłko, szklankę (lub inną dowolną foremkę), odrobina cukru pudru do popudrowania ciastek oraz dwie ręce...nawet lewe, bo każdemu się udadzą...
naturalnie potrzebny jeszcze piekarnik...pieczemy w temp. ok. 180 st. ..ok. 15-20 min.
baygel1 2016-02-25
No i tym mi dołożyłaś !!! takie pyszności pod koniec tygodnia ??? nie godzi się ! oj nie !!!
katka12 2016-02-25
ale tak po prostu wkładamy całe jabłko w ciasto francuskie i już ? :)
pantoja 2016-02-25
Już nie kupuję gotowego francuza, kilka razy kupiłam aż się zaczęłam dusić. Mam alergię na olej palmowy a tam go pełno. To jest bardzo niezdrowy tłuszcz. Wolę rzadziej robić a swoje na maśle:))
Szkoda, bo się fajnie robiło z gotowca:)
lidia23 2016-02-26
ojjjj-nie kuś ,nie kuś bo ja się staram jeść mniej a jak widzę słodkie to jestem chora!