waga 7 kg,kiedy go zjemy???
stif56 2011-12-09
Ładna szprotka ...........:)
monik 2011-12-09
wow.............na Święta jak się patrzy!!!!zniknie ze stołu w szybkim tempie zobaczy Pani.....miłego wieczorku
jasia55 2011-12-09
Piękna sztuka:)))
Proponuje zrobić łososia wędzonego na zimno jest pyszny i wychodzi duuużo taniej niż kupiony w sklepie.
http://www.wielkiezarcie.com/recipe1644.html
Życzę smacznego.
mi56ran 2011-12-09
Ale olbrzym!! ja jesienia kupuje wieksza ilosc prosto od rybakow. Pozdrawiam cieplutko i zycze pieknego piatkowego wieczoru...)
grochy 2011-12-09
Ewuś, to zdolny ten Twój kolega małżonek!!!!... Takie łowy!!!!.... Brawo!!!!....
Miłego wieczoru.
keisyr5 2011-12-09
super połów,pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wypoczynku ,dużo słoneczka i radości w sercu
eliala 2011-12-09
Oby nie przed świętami... ale okaz:))) Ewuniu, przy Twoich kulinarnych zdolnościach rodzinka zachwyci się jego smakiem w różnych postaciach dań.:))) Zbieg okoliczności, jadłam dziś łososia na obiad.:)
bbasia4 2011-12-09
też złowiłam w super Markecie ale tylko 3 kilo ...... 7 kilo to za duży...... super rybka :)
rycho2 2011-12-09
gratulujemy połowu
witaj, życząc miłego wypoczynku sobotnio - niedzielnego cieplutkie pozdrowienia pozostawiamy, Basia i Ryszard ♥☺
alalaa 2011-12-09
dobry wieczór ..i piątek!..już czas tylko dla nas..życzę przyjemnej domowej krzątaniny...a dzisiaj dobranoc...))))))))
alalaa 2011-12-09
czyli takaaa ryba...pyszna!
maxomen 2011-12-10
Pomożemy go zjeść hi hi hi.....pozdrawiam
antka 2011-12-10
Kawał mięcha zdrowego:)takie połowy to rozumiem;)
msciwa 2011-12-10
WoooWWW!!!!! Ewuś piekna sztuka....a co do zjedzenia? to zjecie go pod różnymi postaciami..np. tatar, kotlety....itd...polecam Tobie Tatara--jest lepszy niż z mięsa..
msciwa 2011-12-10
Ewuś zaserwuj tatara..daj wszystko drobniutko siekane tak jak do tatara
i sama do dopraw i takiego gotowego wymieszanego daj na malutki półmisek..wspomniesz moje słowa..To będzie zachwyt..tylko nie mów z czego to jest...najpierw niech spróbują ,a potem niech zgadują...to będzie hit Twojego stołu..ludzie nie znają tego ....Ja dużo nauczyłam się od żon rybaków gotować różnosci z ryb...np. bigos rybny...
Nad morzem jestem bardzo często 3-4 razy w roku po 2-3 tygodnie..
za 21 dni znów jadę...już nie mogę sie doczekać tego wyjazdu...a dopiero co wróciłąm z nad morza byłam 3 tygodnie w październiku
oskos12 2011-12-14
A ja myślałam, że złowił.