do chlebka świeżego w sam raz!
Smażymy cukinię bez skórki(młoda może mieć skórkę) obłożoną solą i odciśniętą z soku na oleju najlepiej ryżowym z obu stron do zrumienienia,przesypujemy posiekanym czosnkiem!Pyszne na chlebek!!Pozdrawiam!
asiao 2013-09-10
Ciekawy przysmak.. :) Widać, że kochasz gotowanie!! Pozdrówka słoneczne, bo u mnie kato wciąż :)
depka 2013-09-10
Jestem miłośniczką tego warzywka..
więc chętnie spróbuję :)
(a na zimę polecam marynowaną,
w zalewie curry,albo musztardowej )
Pozdrawiam cieplutko Ewciu :)
mery50 2013-09-10
Ewuniu same pyszności przygotowujesz.
Życzę Ci pięknych wschodów i zachodów słońca,
a pomiędzy nimi...czasu na radość, uśmiech,nadzieje!
Miłego popołudnia i wieczoru.