coś dla miłośników czosnku i cukinii!

coś dla miłośników czosnku i cukinii!

do chlebka świeżego w sam raz!
Smażymy cukinię bez skórki(młoda może mieć skórkę) obłożoną solą i odciśniętą z soku na oleju najlepiej ryżowym z obu stron do zrumienienia,przesypujemy posiekanym czosnkiem!Pyszne na chlebek!!Pozdrawiam!

mi56ran

mi56ran 2013-09-10

Dobry tips, musze sprobowac,,,

ewulka

ewulka 2013-09-10

wygląda apetycznie :)

stasia8

stasia8 2013-09-10

Smażę w panierce...w ten sposób jeszcze nie spotkałam...muszę spróbować...

asiao

asiao 2013-09-10

Ciekawy przysmak.. :) Widać, że kochasz gotowanie!! Pozdrówka słoneczne, bo u mnie kato wciąż :)

isia29

isia29 2013-09-10

napewno bardzo pyszne...

panna

panna 2013-09-10

Smakowicie i ciekawie !
Milego popoludnia zycze ,pozdrawiam:)

depka

depka 2013-09-10

Jestem miłośniczką tego warzywka..
więc chętnie spróbuję :)
(a na zimę polecam marynowaną,
w zalewie curry,albo musztardowej )
Pozdrawiam cieplutko Ewciu :)

mery50

mery50 2013-09-10

Ewuniu same pyszności przygotowujesz.
Życzę Ci pięknych wschodów i zachodów słońca,
a pomiędzy nimi...czasu na radość, uśmiech,nadzieje!
Miłego popołudnia i wieczoru.

sta26

sta26 2013-09-10

Pyszności Ewuniu - cieplutkiego wieczorku życzę:)))

ewaiza

ewaiza 2013-09-10

NIE JADLAM ALE TRZEBA SPROBOWAC .
Pozdrawiam

lidia23

lidia23 2013-09-10

ja nie lubię ani jednego ani drugiego:)

wierzb

wierzb 2013-09-10

Cukinię lubię, ale czosnek mi szkodzi..

dodaj komentarz

kolejne >