- limitowana seria ponad 6-cio kilogramowych grzmotów z najpiękniejszego majowego mleka.Maj to początek wypasu - trawa bujna, soczysta, pełna białka i karotenu. Postanowiliśmy zatrzymać wiosnę w serze ...i wrócić do niej w grudniu ;) Kreuzery majowe bowiem będą dojrzewać aż do Świąt Bożego Narodzenia :)))
borosia 2011-06-20
Ach Farmerko kochana, a my na zagrodzie właśnie wspominamy i twarogi i sery. Kto raz spróbował, nie potrafi zapomnieć ich smaku. :) Borowski ostatnio wzdychał na wspomnienie tego młodzika serowego z pomidorami, bazylią i sosem. :)
zoltar 2011-06-22
Jesteś niesamowita-taka produkcja-własmymi rękami!!!!!!!!!!!!!! To się w głowie nie mieści zwykłym zjadaczom sera!!!!!!!!!!!!!!!!!
betaww 2011-06-22
A u nas tylko te obrzydlistwa "seropodobne" ....fuj.......
Pozdrawiam Cie serdecznie i tylko szkoda ,ze nieczesto gościsz na garnuszku.........***