A tutaj całe towarzystwo wyleguje się na topolowych półkach. Proces dojrzewania trwa minimum 3 tygodnie, ale wiadomo - ser jak kobieta i wino - im starszy, tym lepiej smakuje :)
Serki codziennie przewracane są na drugi boczek, a dwa razy w tygodniu obmywane solanką.
farm63 2007-11-08
Noszę się z zamiarem uruchomienia sprzedaży na allegro, a póki co, można zamawiać przez internet- a więc sprzedaż wysyłkowa. Kontakt na stronie www.hutaszklana.pl A tak w handlu detalicznym to tylko w Warszawie ( Dary Natury) i w Poznaniu ( Tradycyjne Jadło).
farm63 2007-11-16
U mnie - przystępne ( biorąc pod uwagę ekologiczny aspekt całego przedsięwzięcia). W sklepach - słone :(
farm63 2007-11-16
Sceptyków jest tylu co entuzjastów - pracuję ku uciesze tej drugiej grupy społecznej. A "wszystko" wcale nie jest ekologiczne ...niestety :(
lulka1 2010-05-09
miałam okazję wczoraj zasmakować i kupić sery dojrzewające smakowe Krotoszyńskie nie wiem czy to te same ale pycha :)