rydze zdrowe jak ..rydze

rydze zdrowe jak ..rydze

1/2 kg w jednym miejscu ...

ewjo66

ewjo66 2017-09-10

fiu...fiu...:-)
zdrowiutkie i sliczne :-)

etka42

etka42 2017-09-10

Już nie mów , ze u Ciebie grzybów brak...

maria57

maria57 2017-09-13

wczoraj miałam rydzowe II śniadanie - pychota, rydze smażone tylko na maśle klarowanym, pod koniec odrobina świeżego masła i sól
poza tym nic więcej, żadnej mąki, żadnej panierki - spróbuj kiedyś sama polecam
tak samo smażę świeże prawdziwki - warunek muszą być młode, jędrne - kroję je w cienkie półplasterki ( wcześniej pedantycznie czyszczę bez wody),
natomiast rydze dobrze wypłukałam w wodzie z solą, potem bardzo wysuszyłam - na patelnię nie może trafić woda

xyz12

xyz12 2017-09-14

Ładne rydzyki.

dodaj komentarz

kolejne >