Z cyklu wiem co jem... MIELONKA

Z cyklu wiem co jem... MIELONKA

Moja pierwsza wędlinka parzona w osłonkach barierowych termokurczliwych. Mielonkę zrobiłam z 60dkg łopatki wieprzowej i 20dkg podgardla + przyprawy pieprz, czosnek, kolendra, majeranek i peklosól. No i sukces, wędlinka wyszła pyszna:)))

dodane na fotoforum:

astra40

astra40 2016-04-17

Coś pysznego! Mielonka palce lizać :)

jmania

jmania 2016-04-17

Pyszna mielonka, uwielbiam wędliny sobie robione...

violinka

violinka 2016-04-18

mniammmm a jak długo parzyłaś?i temperatura?

isia2

isia2 2016-04-20

pycha

ewci1

ewci1 2016-04-22

Pieknie wyszla i jaka apetyczna ,brawo:))
tez bym musiala zrobic,ale czy dam rade:)?

madziak

madziak 2016-05-03

Aż TU pachnie :))))

(komentarze wyłączone)