sztuka kulinarna: liście fiołka można dodawać do wiosennych zup. Kwiaty dawniej kandyzowano, produkowano z nich syrop na kasze oraz używano ich do aromatyzowania octu. https://youtu.be/caQpdKfUVyQ
dodane na fotoforum:
lidia23 2014-03-23
ślicznie pokazałaś te wiosenne kwiatuszki:) tylko patrzeć i podziwiać ich piękno!
kuba52 2014-03-23
Pięknie kwitną fiołki. Wieczoru miłego życzę i pozdrowienia zostawiam.
jaworr 2014-03-23
Świetne ujęcie pierwszego planu.... płoziłaś się po ziemi, że by taki piękny kadr wyszedł..:))
izolek 2014-03-24
...i to słońce...
izolek 2014-03-25
a u mnie...zapraszam na...sanki...
kenaj65 2014-03-27
:*
dodaj komentarz
kolejne >
archiwum
ulubieni
+ dodaj doulubionych
[?]