gotujmy 2010-03-01
Twoj własny wypiek?
graga73 2010-03-01
tak mój,pieczony tym razem w piekarniku..i jest lepszy....zawsze piekłam w specjalnej maszynie do chleba....
isia222 2010-03-01
chleba powszeniego...., osobiście bardziej lubię taki trochę mieszany , nie sam przenny..., ale samodzielnie zrobiony smakuje zawsze znakomicie, a ten wyrósł Ci pięknie!
agus70 2010-03-01
Niechaj wszystkie gwiazdy na niebie patrzą dzisiaj wprost na Ciebie. Niech Cię do snu ukołyszą, tym spokojem i tą ciszą. Niech przyniosą dobre sny, tego dzisiaj życzę Ci...
misiaka 2010-03-02
--(¯)¯)_-- WSPANIAŁEGO
(_>❤<_)-_(¯(¯)_ MIŁEGO
--(_(_)--(_>❤<_) WIECZORU
----------(_(_) POZDRAWIAM
--(¯)¯)_-- CIEPLUTKO.
cuisine 2010-03-03
Ja od lat uparcie twierdzę, że z piekarnika jest lepszy, niż z Brot-automatu :)
wygorz 2012-02-19
No, w tym temacie to ja mogę poczuć sie tu pewniej :)) To chlebek pszenny, na zaczynie drożdżowym. Grubość skórki świadczy o tym, że nie był chyba upieczony w piecu piekarskim ceramicznym :) ...ale mogę się mylić :)
Pozdrawiam