Dzis ...cos z ryb...

Dzis ...cos z ryb...

Tilapia faszerowana, podana z risotto ryzowo-makaronikowym, z dodatkiem czerwonej fasolki, cebuli, przypraw "meksykanskich"...

Farsz:
-troche mieska krabow,
-cebula, seler naciowy (drobno pokrojone, zeszklone na maselku),
-bulka tarta,
-rozpuszczone maslo,
-odrobina bialego wina,
-pietruszka,
-cayenne, sol, pieprz do smaku..

dodane na fotoforum:

baygel1

baygel1 2012-02-07

Dziękuję! chętnie coś skubnę! bardzo lubię ryby ! pozdrawiam serdecznie. U nas w nocy ma byc -20 st. brrrrrrrrrrrrrrr!

eriska5

eriska5 2012-02-07

pięknie wygląda i pewnie smakuje...pozdrawiam:))

kot54

kot54 2012-02-07

Wygląda apetycznie....:)

maxmen

maxmen 2012-02-07

Uwielbiam ryby, ale tilapii, pangi itp. nie jem. :)
Te rybki jakoś mi podpadają.:)))

jaska15

jaska15 2012-02-07

Lubie ryby,pieknie i smacznie wyglada Twoje danie,pozdrowka Grazynko;)))

lila08

lila08 2012-02-07

tilapii i pangi nie jemy...a tak w ogóle lubimy rybki:)))

lisek52

lisek52 2012-02-07

Wygląda apetycznie...miłej nocy życzę:))

tajemna

tajemna 2012-02-08

Życzę dużo słonka na dzisiejszy dzień.

galina1

galina1 2012-02-08

Smakowite danie.

izolden

izolden 2012-02-08

Super zarełko Grażynko.................pozdrawiam.

teri54

teri54 2012-02-08

Wygląda super i pewnie tak smakuje.

alisha

alisha 2012-02-08

Przepis ciekawy,ale tilapi nie jadamy bo hodują ją w takich samych warunkach jak pangę,czyli fatalnych,miłego wieczorku

dodaj komentarz

kolejne >