Tilapia faszerowana, podana z risotto ryzowo-makaronikowym, z dodatkiem czerwonej fasolki, cebuli, przypraw "meksykanskich"...
Farsz:
-troche mieska krabow,
-cebula, seler naciowy (drobno pokrojone, zeszklone na maselku),
-bulka tarta,
-rozpuszczone maslo,
-odrobina bialego wina,
-pietruszka,
-cayenne, sol, pieprz do smaku..
dodane na fotoforum:
baygel1 2012-02-07
Dziękuję! chętnie coś skubnę! bardzo lubię ryby ! pozdrawiam serdecznie. U nas w nocy ma byc -20 st. brrrrrrrrrrrrrrr!
kot54 2012-02-07
Wygląda apetycznie....:)
maxmen 2012-02-07
Uwielbiam ryby, ale tilapii, pangi itp. nie jem. :)
Te rybki jakoś mi podpadają.:)))
tajemna 2012-02-08
Życzę dużo słonka na dzisiejszy dzień.
alisha 2012-02-08
Przepis ciekawy,ale tilapi nie jadamy bo hodują ją w takich samych warunkach jak pangę,czyli fatalnych,miłego wieczorku