Kielbaska "wloska" z podsmazona cebulka i zielona papryka (troszke dodatkowo podtuszona, ale nie za mocno, bo lubie je troche twardsze, posypalam odrobina tymianku, oregano i czosnku). Wszystko to na podpieczonej chrupiacej bulce paryskiej...
dodane na fotoforum:
maxmen 2012-03-19
Pysznie... :)
Hahaha... ale kiełbasę wolę polską...:)))
maly52 2012-03-19
Na pewno jest to pyszne...
…Uśmiech rozdawaj od rana i kochaj wszystko co żyje,
w ludziach poszukaj dobroci, bo w każdym ona się kryje...
... serdecznie pozdrawiam...:))
maxmen 2012-03-19
re.
hahaha...przecież wiem że u Ciebie trzeba kombinować i polskie zastąpić czymś podobnym.
BRAWO. :)
Mój brat na Florydzie robi tak od 20-tu lat...:)))
maxmen 2012-03-19
re.
nie sądzę żeby zaglądał do ruskiego sklepu...hahaha... chyba że po gorzałę...:)))
kot54 2012-03-19
Dobre jedzonko....Pozdrawiam :)
ewulka1 2012-03-19
W Niemczech jadam bardzo podobną kiełbaskę i lubię ją bardzo...A twoje zestawienie jest wyśmienite.....:))
ewa52 2012-03-19
Johnsonville Italian Sausage Mild.......grilowane z buleczka ;nie trzeba szukac ............wszedzie mozna kupic,wiecej nie trzeba ..........uwazam sezon za otwarty...........pozdrawiam Grazynko;
abi11 2012-03-20
Minęły zimowe miesiące zima już prawie za nami. Choć jeszcze gdzieś tam na łące- -śniegowy się ścieli aksamit. Dnia wciąż przybywa, -a słońce odważniej grzeje. Bo już za chmurami się skrywa wiosna budząca nadzieje.