chipsy domowe...

chipsy domowe...

Mój pierwszy raz:))
Ziemniak pokrojony maszynką do obierania ziemniaków[cieniutkie krążki] i usmażone...te są tylko solone,ale można i z papryką,czosnkiem czy ziołami. Jak dla mnie są bardzo dobre..następne kiedyś tam krócej będę smażyć.Można tak zrobić z batatem czy marchewką...
Robi się migusiem!
A oglądałam tylko Galileo i proszę,,,są chipsy:))

dodane na fotoforum:

joanne1

joanne1 2016-10-12

Pyszne chyba, ale tłuste?

grrajka

grrajka 2016-10-12

chipsy kupne też mają w sobie tłuszcz:)
Te są krócej niż frytki we frytkownicy i odsączone na papierze kuchennym...oojjj tam...przymruż oczka i z głowy:))

oya04

oya04 2016-10-17

czesto robimy )

dodaj komentarz

kolejne >