nimpha

nimpha 2010-12-16

Lubię w tej wersji;)

franek9

franek9 2010-12-16

OOOO to moja ulubiona wersja :)))

pantoja

pantoja 2010-12-16

Ja lubię jeść gołe bez dodatków. Czasem robię (rzadko) do bitek wolowych. Nazywaja to "placki po węgiersku", nie wiem dlaczego bo ja jestem Polką i nie wiedziałam że robie po węgiersku. Moje szczęście lubi placuszki z kwaśną śmietaną i żurawiną (robię sama żurawinę, smażona i w sloiczkach...pyszna i trwała:)...ale mi narobiłaś ochoty na placki, jak mnie rozboli wątroba to jej powiem, że przez Ciebie:)))

franek9

franek9 2010-12-16

Ostatnio kolega częstował mnie właśnie ze śmietana i serkiem Almette i przyznam,że mi też smakowały :))

guniu72

guniu72 2010-12-16

Grunt, to solidne fundamenty :)
Dodatki to już sprawa indywidualna :)

efrost

efrost 2010-12-16

to dla mnie ;))

guniu72

guniu72 2010-12-16

dla mnie też...nie ukrywam :)

fluidek

fluidek 2010-12-17

czyżby z cukrem:))))?

umila

umila 2010-12-17

ze śmietanką tak jeszcze nie jadłam...na pewno pyszne :))

dodaj komentarz

kolejne >