-tilapia
-cebula
-marchewka
-seler
-koncentrat pomidorowy
-olej, sól, pieprz
dodane na fotoforum:
rekodz 2010-12-30
w moim rodzinnym domu taką rybę się przyrządza zawsze na wigilie - bardzo smaczna - pozdrawiam Monika
on69a 2010-12-30
pycha,smakowe;]
pantoja 2010-12-30
Mniam, mniam pyszne a nawet dodam, że mogę cos postawić do tego, bo rybka lubi plywać a Ty tak podajesz nam samą. Bigos też wkąszę raz zlekceważę kaprysy wątrobowe. (juz chrypy i kichania mi wystarczy:)))
versoo 2010-12-30
dziekuje Agatko!!! mam taki zamiar w Nowy Rok wejść z uśmiechem na twarzy:)idziemy do lokalu ,więc jestem nastawiona na szampańską zabawe:)))
wszystkiego dobrego dla Was życze na Nowy Rok:****
elap6 2010-12-30
Ostatnio kupuję głównie tilapię, jest bardzo dobra.
A rybka po grecku to ulubione danie rybne mojej córci :-)))
Dobranoc Agatko.
intma43 2010-12-31
Na Nowy Rok 2011 życzę:
przede wszystkim zdrowia, do tego szczęścia, cierpliwości, pogody ducha i dużo miłości. Aha...zapomniałam...spełnienia marzeń też życzę, szczególnie tym, którym rzadko się one spełniają.
A wszystkim bawiącym się w tę szczególną noc życzę szampańskich humorów i świetnej kondycji!
Do Siego Roku :)))
pantoja 2010-12-31
RE: Guniu do rybki musi być biale wino, mocno schłodzone, do bigosu może być czerwone wytrawne, jak do wszystkich mięs. Ja do bigosu dodję wino (co się nawinie to do bigosu:)
katakum 2010-12-31
Życzę ,aby rok 2011 przyniósł wszystko to , co najpękniejsze w życiu:radość , zdrowie , szczęście i miłość
anhan 2010-12-31
Dużo radości przy spożywaniu tych smakowitości w sylwestrową noc! A na Nowy Rok - wszystkiego co najlepsze, Tobie i Twojej Rodzince Agatko!:)