maxmen 2011-01-07
Super... to lubię. :)
maxym 2011-01-07
mjamci,a ja mam smażone na kolcję;)
elap6 2011-01-07
O kurcze, aż mi ślinka leci, chociaż najbardziej lubię ze skwarkami z boczku albo z cebulką :-)))
alice51 2011-01-07
Piękna fotka.Mniam . Podziwiam . Buziaczki
─═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣڿ═──═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣڿ═──═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣڿ═─
(¸.•¦´*`¦•.¸)(¸.•¦´*`¦•.¸)
….( ……. .•*,•*—*×...)
….*•.¸_¸.•* ..*•.¸_¸.•*
(¯`•♥•´¯) (¯`•♥•´¯) (¯`•♥•´¯) (¯`•♥•´¯)
*..•´**«¸¸.•*`°»*•¦•*.•´**«¸¸.•*
: ¸.•´¸.•*´¨) (¸.•´ (¸.•` (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) `•.
(¸.•*(¸.•*´¨¨¨¨`*•.¸)*•.¸)
====((—`•»«•´—))=====
>>>>>>*•.¸♥¸ ♥¸.•*
marth 2011-01-07
Uwielbiam pieczarki, wszelkie ich postacie!
Najlepiej smakują u Agatki w "chacie" :)
re: Agatko, mówiąc między nami,
nie z silikonem, lecz z... sękami :)
pantoja 2011-01-08
Mniam, jakie pyszności serwujesz.Kopytek nie jadłam całe wieki, ale dla mnie największa gratka to sos pieczarkowy. Ciekawe jak go robisz. Jak coś tylko pachnie grzybem to jest pyszne:) Sos wygląda bardzo apetycznie, jak znajdziesz chwilę to daj przepis, każdy robi inaczej. Może się jeszcze czegoś nauczę. Sama najlepiej robie zupę pieczarkową, porową i cebulową z grzankami. Tylko, że to wszystko tuczy jak licho i niestety rzadko robię:)...Pieczarkowy sos robię na sposób wloski, tez dobry ale Twój wygląda mniamuśnie:)