guniu72 2012-02-18
Etto, chętnie je dla ciebie przygotuję, tylko powiedz kiedy.Ozorki sa pycha. Ja je obgotowuję ok.20 minut w osolonej wodzie, potem obieram ze skóry, kroję, a potem wszystko tak, jak ze zwykłym sosem. Wystarczy dodać trochę cebulki, ulubione przyprawy i dusić, aż będą miękkie :)
gotujmy 2012-02-18
Mniam !
A jak cudnie podane !!!
fullek 2012-02-18
Jak sobie pomyślę czego te ozorki dotykały zanim wylądowały na talerzu :))) Brrrr....
stasia2 2012-02-18
smacznego ,,,,,
maxmen 2012-02-18
Ozorki... pychota... uwielbiam w sos chrzanowym... :)))
pantoja 2012-02-19
Uwielbiam ozorki, najbardziej w galarecie ale dużo z tym pracy a ja się rozleniwiłam, jadam tylko ja, nikt pyszności nie chce:)