Inspiracja i przepis zaczerpnięty stąd:https://www.garnek.pl/jesorek/28264592/co-nieco-na-dzis-potrawka
A z tych składników wyszło to, co widać na nastepnej fotce :)
dodane na fotoforum:
pantoja 2014-08-11
Mam ochotę zrobić takie danie ale nie wiem czy smaczne i czy mięsko nie robi się *sztywne* po dodaniu wody. Teraz robię już leczo na zimę. oczywiście z kabaczkiem. Na razie mam 8 słoików 0,5. Kolejna porcja warzyw już czeka na swoją kolej. Jutro się za nie wezmę a dzisiaj wyprażam słoiki:)
guniu72 2014-08-12
Pantoju, mięsko jest dość dobrze rozdrobnione i fajnie się rozgotowuje. Ja osobiście wolę leczo, ale domownikom smakowało.Także jako sos do spagetti )
pantoja 2014-08-18
Dzięki, kiedyś zrobię jako sos do spagetti, dobry pomysł. Leczo uwielbiam. mam już 36 słoików zrobionych na zimę i na tym nie koniec. Leczo mi pasuje do wszystkiego:)
Ostatnio robię z kabaczkiem i chyba lepiej mi smakuje niż bez....