kasztan

kasztan 2016-07-31

Jak dlugo pieklas i w ilu stopniach?

muniu81

muniu81 2016-07-31

Na moje oko, to za długo :D Ale co ja się tam znam na kaczkach :)

jusiap

jusiap 2016-08-01

pozdrawiam :)

guniu72

guniu72 2016-08-01

ten ciemny kolor to chyba dlatego sie zrobił, że kaczka marynowana była w marynacie z miodem...i jak ją obsmażałam, to tak się trochę przypaliło, ale nie przeszkadzało to zupełnie w konsumpcji...ja tez się średnio znam na kaczkach. To był mój trzeci raz i bardzo mi smakowało. Dwa poprzednie nie bardzo. Teraz będzie już tylko lepiej :)

gotujmy

gotujmy 2016-08-01

konkretnie spierdzielone , ale trening czyni miszcza jak mówi poeta.
kopytka kupne?

guniu72

guniu72 2016-08-02

eee, no robione własnoręcznie, oczywiście :)

dodaj komentarz

kolejne >