maxmen 2009-11-06
Uwielbiam kopytka zwane w moich stronach "szagówkami"... ;-)))
cuisine 2009-11-10
A tym razem ja od Ciebie zaczerpnę pomysł na czerwoną kapustkę ;)
Kapusta w domku czeka, tylko zabrać się jakoś nie mogłam... ;)
Chyba gotowana, co?
Moja teściowa nauczyła mnie taką robić - u mnie w domu jadało się głównie surówki, raczej mało jarzynki gotowanej...
guniu72 2009-11-10
Tu akurat jest czerwona kapusta ze słoika (rarytas albo krakus).Dokładam dużo jabłka, cebulę, olej i pieprz.
Gotowaną też kiedyś robiłam z przepisu z gazetki.Wyszła dobra, ale to nie ten smak, którego szukałam.
Najbardziej lubię taką, którą podaja na weselach, nie umiem jednak określić jak te kucharki to robią.
cologne 2009-11-10
trafilam na smaczna galerie!!!
zostawcie mi cosik ;)