Robienie pierogów też wciąga.....tu-ze szpinakiem i serem feta,a jako ozdoba:liście szpinaku i kwiaty szałwii ananasowej.
katka12 2014-05-30
zdecydowanie wolę konsumować
henry 2014-05-30
super smakowicie wygladają....
szkoda, że tym razem nie jedziesz w moim kierunku..hehe.:))))))
re/ to po łacinie......śpiesz sie powoli...
henry 2014-05-30
re/ no właśnie.. czas ciut zwolnić... :))))
ps.. jeżeli takie zrobisz... to tym bardziej przyjadę... no i te pyszności slodkie.... mniam... do dzisiaj czuje ich smak.:))))
gosku 2014-05-30
lubie jesc ...ale lepic ...niestety nie mam cierpliwosci :)))
alkaa 2014-05-30
zmartwienie odeszło... są pierogi - chce się żyć... chyba wpadnę Haniu na te pierogi bo jest ich sporo...
chipie 2014-05-31
Poproszę...) Tak smakowicie się prezentują :)
PS. Podziwiam, Haniu... Ja do pierogów mam cierpliwość tylko raz w roku - przed Bożym Narodzeniem :)
agus63 2014-05-31
A pewnie, że wciąga! Nawet jeśli się produkuje na prawie "przemysłową skalę". Wiem coś o tym... ;)))
Pysznie wyglądają, zwłaszcza z tym kwiatem...
hannah 2014-06-03
Jeszcze jak wciaga...;)
Napewno tak pyszne jak mialam mozliwosc sprobowac przepysznych ciasteczk...;)