CIASTO RAFAELLO....
Upiec jasny biszkopt.
Krem:
1/2 litra kremówki 30% lub 36% w kartonie - X 2
2 śmietany w proszku-Śnieżki Laght(na wodę) - X 2
1 czekolada biała - x 2
2- śmietan fixy - x 2
20 dkg kokosu - x 2
5-7 dkg migdały płatki 10 DKG
troszkę alkoholu do kremu i skropienia ciast
Czekoladę roztopić i ostudzić. Ubić śmietany połączone z śnieżkami i śmietan fixem, dodawać powoli roztopioną czekoladę i na koniec kokos i alkohol- wymieszać dodając migdały. Wyłożyć na nasączony alkoholem lub dowolnie, czym kto lubi biszkopt. Udekorować wierzch dowolnie. SMACZNEGO
TO JEST PRZEPIS NA MNIEJSZĄ BLASZKĘ,DLATEGO PODAŁAM TAK JAK ROBIĘ JA ..CZYLI PRODUKTY X 2.
dodane na fotoforum: