żeberka w czubrycy

żeberka w czubrycy

Już zalane miodową zaprawą- jeszcze trzeba je na trochę odstawić do zmacerowania, a potem tylko upiec i zajadać :)

Zaprawa miodowa: pół kostki masła roztopić z 2 łyżkami miodu, można dodać przyprawy wg uznania, choć twierdzę, że jeśli mięso uczciwie poleży w przyprawach, to zbędne jest dodatkowe dodawanie ich do masła z miodem.

dodane na fotoforum:

janka69

janka69 2010-06-19

Miłego i radosnego dzionka życzę!!!
Pozdrawiam gorąco***

życzę smacznego )

mania99

mania99 2010-06-19

piękna galeria
same pyszności
pięknie podane
pozdrawiam:)
dzięki za odwiedzinki

umila

umila 2010-06-19

Pycha mięsko.....na pewno będą przepyszne:))pozdrawiam

skajka1

skajka1 2010-06-19

a co to jest ? nigdy nie słyszałam o czubrycy - jaki to smak, zapach?

kris13

kris13 2010-06-19

Mmmm......uwielbiam żeberka!!!!!!!!

piatal

piatal 2010-06-20

żeberka zawsze wspaniałe,,smacznego,,

dodaj komentarz

kolejne >