Pierś z kurczaka nadziana szynką, serem, papryką i ogórkiem kiszonym- pieczona w rękawie foliowym, do tego mizeria, surówka z pekinki i ziemniaczki z koperkiem.
W rękawie piekłam zawsze inne mięsa, a nie coś w typie de volaille, ino bez smażenia. Te roladki wyszły nieskromnie mówiąc...przepyszne :)
dodane na fotoforum:
brego 2010-09-25
...wyglądają genialnie...:)))...ale jedzonko ...mniam, mniam...:)))...pozdrawiam Beatko serdecznie...:)))
betaww 2010-09-25
Naprawde pieklas to w rekawie......? a jest takie piekne i rumiane.......Oj Beatko.....Jak patrze na Twoje zdjecia to mimo ,ze jestem po obiedzie zaraz jestem głodna.......
pozdrawiam serdecznie.....**
john61 2010-09-25
Już kiedyś pisałam chyba ze te rękawy są super i mamy mniej roboty i wszystko jest piękne,soczyste i smaczne.pozdrawiam
wandy 2010-09-25
Juz sobie wyobrazam smak tej piersi....WOW!!!
Pozdrowienia z cieplego Detmold. Wanda
ewa17 2010-09-26
Miłego dnia:)