Pulpety z indyczej piersi w żółtym sosie, brązowy ryż (w czasie gotowania stracił swoją barwę) i surówka ze swojskiej kiszonej kapusty.
maxmen 2012-02-09
Pychotka... :)
kot54 2012-02-09
I mamy pyszny obiad.....smacznego życzę :)
Pozdrawiam :)
annina 2012-02-09
...pychota,zjadlabym cos takiego...pozdrawiam.
danwi66 2012-02-09
co tam kolor,ważne,że wartości odżywcze i smakowe zachował ryż,smacznie wygląda obiadek:)jak ja już dawno nie jadłam takiego domowego obiadku,syna nie ma:(,a dla samej to nie warto garnki brudzić:)...nadzieja jeszcze w gościach...:)..i w Tobie,,bo zawsze cosik nowego:)miłego wieczorku Beatuś:)
abc75 2012-02-11
tez wole brazowy ryz, i jak dla mnie w smaku nie rozni sie zbyt od bialego ;) .....i on chyba zawsze traci kolor ;)
baskadm 2012-02-11
Polecam Wam ryż czerwony - nie traci tak koloru jak brązowy
, i ma bardzo ciekawy smak;
oraz ryż dziki, - czarny - ten prawie nie traci koloru i ma fantastyczny, lekko orzechowy posmak.
Dostępne są w sklepach "Kuchnie Świata" ,
oraz w sklepikach z żywnością orientalną itp.
Najkorzystniej kupować w kilogramowych opakowaniach.
Jak robisz żółty sos??
Pozdrawiam :))