Łosoś cytrynowy, ziemniaki, surówka..
Powiem tylko, że.... Oglądałam kilka odcinków programu Master Chef, kiedy ludzie gotują a Ci wielcy kuchmistrzowie komentują głośno lub cicho sposób przygotowania ich. To mi się podoba- kilka rad wykorzystałam i pozytywnie się zdziwiłam-opłaca się słyszeć :) Rybę zrobiłam wykorzystując rady tych bardziej utalentowanych ode mnie.
dodane na fotoforum:
bunio 2012-11-02
wygląda smakowicie......... pozdrawiam :-)
violinka 2012-11-02
Beatko jak to szanowne jury zobaczyłoby Twoją galerię to podejrzewam że szczęka by im opadła co jedno danie to lepsze brawo pozdrawiam serdecznie
ondra 2012-11-02
U Ciebie jest zawsze coś pysznego. Robię Ci reklamę u moich dzieci. Pozdrawiam serdecznie :)))
iwanka1 2012-11-03
Czy bardziej utalentowanych od Ciebie nie powiedziałabym:)
szelka 2012-11-04
Piszesz, że wykorzystałaś rady i pozytywnie się zdziwiłaś - czy mogłabyś podzielić się tą wiedzą? :)
guniu72 2012-11-04
Ja od Magdy G. nauczyłam się, że przyprawiać trzeba nie szczyptą, lecz garścią. Teraz bardziej doceniam przyprawy i zioła w kuchni :)
izabel 2012-11-07
już kilka razy przeglądałam tą galerię..jest ładna i ciekawa a potrawy bardzo smaczne.i dodatkowo wszystko ładnie opisane więc dlatego pozwoliłam Cię wpisać do ulubionych...pozdrawiam Małgorzata...;))