Nie ruszyłam go, co by nie opadł. Wygląda i pachnie niesamowicie..Mam nadzieję, że jak jutro go rozkroję będzie równie dobrze smakował ;)
Ponieważ piekę ten sernik nie pierwszy raz, wiem, że liczba białek nie koniecznie musi być taka. Byle więcej niż...z 10.
Przepis tu:https://www.wielkiezarcie.com/recipe21639.html
A wszystkim babciom i dziadkom życzę duuuużo zdrowia z okazji ich święta :))))
dodane na fotoforum:
niusia1 2014-01-22
sernik - przedni wygląda;a jako babcia od dwójki małych wnucząt dziękuje za życzenia!
funiak 2014-01-22
dziekuje za przepis ulubiona....u mnie jutro dzien wolny ...wiec do dziela mi trzeba:))))
funiak 2014-01-22
jedno pytanko.....ktory ser ty preferujesz?:))))
pola23 2014-01-22
O matko ślinka leci :) jakim cudem wszystko co wychodzi z Pani rąk jest tak idealne? :)
intma43 2014-01-22
pola23. Nie wszystko od razu wychodzi idealne. To raczej kwestia dodania serca do tego co się robi i przekonania że to będzie smaczne ;-)
violinka 2014-01-22
wzorcowy a smak sobie wyobrażam pozdro Beatko
belaiza 2014-01-22
jestem ciekawa jak smakuje, sporo białek zostaje np z chruścików to można je wykorzystać w ten sposób :))
frykasy 2014-01-22
Z kratka na wierzchu to jadłam szarlotkę i przyznam się, że pierwszy raz widzę taki sernik...:))) jadłam polany czekoladą, lukrem, ale i taki pewnie też dobry choć ja za ciastem w serniku nie przepadam - dlatego piekę bez spodu...pozdrawiam Cię serdecznie:)))
ania03 2014-01-22
super wygląda:)
pola23 2014-01-22
Już niech Pani nie będzie taka skromna :) jak oglądam wszystkie Pani dania to aż dech w piersiach zapiera na sam ich widok :)
slonko6 2014-01-22
Pięknie wyrośnięty sernik, a moje zawsze opadają, co prawda nie dodaję żadnych ulepszaczy ani też proszku do pieczeni. Pozdrawiam