usidlenie brojlera...zobaczcie jak "spasował"

usidlenie brojlera...zobaczcie jak "spasował"

powoli przygotowuję się do świąt...mam kilka takich duuużych kurczaków i żeby nie zajęły mi za dużo miejsca w zamrażarce, musiałam ich pozbawić pewnych elementów-biedactwa bez korpusu i kilku innych kości;)))
Ten kurak będzie nadziany czymś tam i upieczony. Za jakieś 3 tyg.na pewno będzie wyglądał bardziej apetycznie.

dodane na fotoforum:

iwanka1

iwanka1 2009-12-03

Wygląda bardzo ponętnie.

vesper5

vesper5 2009-12-03

no kochana ...za taką goliznę to Cię zaraz z Garnka usuną...dzisiaj jest polowanie ...:)))

zonia

zonia 2009-12-04

Piękny :) Można złożyć w kostkę i zamrozić :) Bardzo pomysłowe. Pozdrawiam!

rusika

rusika 2009-12-04

ale figurka, chyba dla wszystkich GÓRNIKÓW tak pozuje :):):)

berkman

berkman 2009-12-04

To prawie akt. Świetna fotka. Pozdrawiam.

abc75

abc75 2009-12-04

mam nadzieję.....że go jakoś przyodziejesz.....ha ha ha ;)

o40na

o40na 2009-12-04

Na pewno będzie pyszny :))

panna66

panna66 2009-12-05

Golas, golas, golas !!!!!!!

lulka1

lulka1 2009-12-26

a to ten kurczak taki nadziany ? :)))

alka10

alka10 2010-01-20

O TAK -JUZ WIDZE I WIEM JAT JEST Z TYMI KOŚĆMI :)))

manni65

manni65 2010-03-07

wyglondo jak by szol na operacjo
pozdrowiom i zycza milego wieczoru niydzielnego

dodaj komentarz

kolejne >