wątróbka z brojlera, z duszoną cebulką i jabłkami, dodatki
jabłko powinno być obrane ze skórki, ale dziś późno wróciłam w pracy i obiad robiłam tak rach ciach ciach...ale ponoć smaczne było, więc się nie stresuję.
dodane na fotoforum:
walenty 2010-05-05
oj jak bardzo go rozpieszczasz...smacznego:)
halinag 2010-05-05
ja tak robię żeberka pod koniec pieczenia dodaje jabłuszka ze skórką posypane majerankiem
betaww 2010-05-05
A JA NIE OBIERAM NIGDY WIĘC SIĘ NIGDY NIE STRESUJE.....OD TEGO JEST NÓŻ I WIDELEC A FACET MA DWIE RĘCE....POZDRAWIAM SERDECZNIE......***
vesper5 2010-05-05
...witaj Beatko...ja też lubię wątróbkę...:)))...pyszności...spróbowałby ktoś powiedzieć,że nie....:(((...dobrej nocki :)
alka10 2010-05-06
UWIELBIAM TAKIE JEDZENIA-POZDRAWIAM :))
REE: PRZEPROWADZ SIE PROSZĘ BLIŻEJ MOJEGO DOMKU TO TAKIE CIASTA BĘDIESZ SERWOWAC SWOIM BLISKIM W TYGODNIU.MAM JUZ UPIECZONE CIASTO DROŻDZOWE-STYGNIE.ZDJĘCIA ZROBIE POTEM-JAK ZDĄŻE_POZDRAWIAM SERDECZNIE I MIŁEGO DNIA ŻYCZE.U MNIE NIESTETY LEJE DESZCZ:((
jankewa 2010-05-06
Pyszniutkie musi byc ,nigdy nie robiłam z jabłkiem :-))
U mnie pada mocno,na słoneczko się nie zanosi!
Miłego dnia życzę :-)
Pozdrawiam serdecznie :-)