HALIBUT W CEBULI

HALIBUT W CEBULI

RYBA W CEBULI
Na jednej patelni udusić 1-2 cebule pokrojne w piórka, doprawić solą,pieprzem i odrobiną majeranku
Na drugiej patelni usmażyć nieduże kawałki ryby panierowanej tylko w mące
Następnie przełożyć usmażoną rybę wraz z tłuszczem do cebuli przykryć i chwilkę podusić razem
Ja taka rybe uwielbiam kazda jest smaczna ale najlepszy moim zdaniem jest halibut

dodane na fotoforum:

domi81

domi81 2009-10-16

Nastepnym razem wyprobuje z cebulka!!!
milego dnia

vesper5

vesper5 2009-10-16

u mnie w rankingu na pierwszym miejscu kargulena , na drugim halibut na trzecim miruna...:))) pozdrawiam serdecznie :)))

gruby74

gruby74 2009-10-16

w tym GARNKU...same smakolyki...;-)
pozdro...wionko...smaczna Twoja galeria.....;-)

jonna

jonna 2011-12-11

Bardzo lubię ryby, a to prosty przepis......Pozdrawiam serdecznie....

dodaj komentarz

kolejne >