Strucla jabłkowa na ciepło z bita śmietaną oraz lodem i sosem waniliowym. Mówię Wam rewelacyjny smak! Długo będę go pamiętać.
***
przepisu nie ma bo to zamówione w kawiarni, a ja sama tak dobrego w życiu bym nie upichciła.
mondia 2009-10-10
Już go czuję .....mniam ....domyślam się że niebo w gębie ...
Radosnego weekendu Ci życzę Krysiu :))
vesper5 2009-10-10
tak, tak znam ten smak...nikt się mu nie oprze...:)))pozdrawiam serdecznie !!!
bogutek 2009-10-10
a ja jestem niezabardzoslodyczowa i ten widok mnie nie kusi ale jestem ciekawa na ile ten smak ma wlasciwosci zniewalające
julinka 2009-10-10
o rany dopiero co zjadłam obiad ale ten widok ehhhh chce mi się słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kivvi 2009-10-10
jak taka pychotka, to może chociaż przepisik byś nam tu w garnuszku napisała.... ;)
Pozdrawiam!
wesolla 2009-10-10
Ale pyszności.
jairena 2009-10-10
Moje biedne soki trawienne:)))))
Ssanie czuję :)))) Leće do cukierni... :)))
a po drodze macham Krysiu do Ciebie:)
anka27 2009-10-10
akurat do kawki...pozdrawiam...
setulow 2009-10-10
kurde jakie smaczne :)
scorpio9 2009-10-10
Jesteś skromna Krysiu,może byłoby jeszcze smaczniejsze....:)
Miłego wieczoru życzę....:))
theresa 2009-10-10
Pozdrawiam i dobrej nocki zycze........takie lekernosci to ja tez lubie.Pierogi ,no coz musze zrobic jeszcze.
oli74 2009-10-10
mmm jaki apetyczny zestaw.
Cudownego wieczorku i spokojnej nocki życzę.......)))
.................D**O**B**R**A**N**O**C...................
gabbia 2009-10-10
We Włoszech jest traktowana jako tutejszy przysmak, choć sztrudel jest raczej Tyrolski. To prawdziwy przysmak, a robi się ją super łatwo, ale prawda jest taka że najlepiej smakuje podana w restauracji.