ćwiczę przed Świętami:) popękany, przypalony ale i tak smaczny:) teraz idę zrobic kawę, bo mi Renia smaku narobiła.
nevil 2009-12-13
Witam;) tak tak blizniaki;)))
pozdrawiam
mondia 2009-12-13
No to ja też chwileczkę jeszcze posiedzę przy makowcu z Renią ....fajny ten makowiec....udał się wspaniale ....a jak pachnie ....
Wieczorku bardzo miłego ....
myszcia 2009-12-13
....i tak Ciebie podziwiam...ja jestem antytalentem makowcowym:)
mrrru35 2009-12-13
ja tez bede piekla makowiec pierwszy raz...narazie czekam na przesylke z makiem,bo w stanach nie ma maku w sklapach...a tu jest przepis z bardzo fajnego blogu,mam nadzieje,ze moj makowiec tez wyjdzie tak jak w tym blogu
http://mojewypieki.blox.pl/2007/12/Makowiec-zawijany.html
wesolla 2009-12-13
Wyszedł wspaniale.
vesper5 2009-12-13
udany debiut...:)...super wygląda...:)
inna5 2009-12-13
jak na pierwszy raz to nawet dobrze wyglada.....ja zawijam zrobione makowce w papier do pieczenia, lecz nie na ścisło, pozostawiam na górze sporo wolnego miejsca, żeby miały gdzie jeszcze wyrosnąć podczas pieczenia i nie przypalaja się wtedy, zamiast papieru do pieczenia można zawijać je w papier śniadaniowy, uprzenio posmarowany olejem.
gooja 2009-12-13
Ładny jak na pierwszy raz....;-)
A ciasto drożdzowe taaaak???
malarka 2009-12-13
**@-((-
**@-(=':')-Taki najlepiej smakuje ,
**@(..(")(")-miłej i spokojnej nocki życzę :))
dzikii 2009-12-15
Dwudziesty rzuci na kolana cukierników. Bardzo ładny.