Osiemnastu kucharzy wzięło w sobotę (19.07) udział w VI Międzynarodowym Festiwalu Kuchni Zbójnickiej w Skoczowie. Ich zadaniem było przygotowanie jagnięciny. Oprócz smaku, liczył się także dobór produktów i estetyka dania. Nagrodą w skoczowskim konkursie była Złota Ciupaga oraz nominacja do Kulinarnego Pucharu Polski
https://www.tvs.pl/informacje/zbojnicy-walcza-o-zlota-ciupage-festiwal-kuchni-zbojnickiej-w-skoczowie
dodane na fotoforum:
ela51 2014-07-21
Uczta dla zmysłów...Takiej CYKLICZNEJ imprezy tylko pozazdrościć .Pozdrawiam Eluniu serdecznie...
guzik10 2014-07-21
Miłego dzionka po bladym świcie
z całego serca tego ci życzę,
uśmiechu dużo no i radości
na twarzy twojej niech dziś szczęście zagości
Bardzo ładnie:)
Uśmiechnięte pozdrowienia wysyłam:)
mazurka 2014-07-21
Smakowicie wygląda owa kuchnia.Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
ikunia5 2014-07-21
I pomyśleć, że to wszystko widziałam na własne oczy, ha, ha. Kolaż wygląda bardzo apetycznie, ale czy rzeczywiście wszystko takie smaczne jak wygląda, wiedzą tylko Ci co degustowali. Moc pozdrowień Eluś:)
adam24l 2014-07-21
Ładny kolaż
Ciekawe wydarzenie
Ładna relacja na TVS
Miłego poniedziałku .Zapraszam do głosowania na top10 i nowości.
danka1 2014-07-21
ile tu pyszności
(komentarze wyłączone)