"faworki" z piersi kurczecej panierowane, buraczki po włosku (od jokam) - przepyszne, ogórasy curry i ziemniaki ;
a buraczki, tak robiłam :
- pokroiłam ugotowane buraczki w plasterki i zrobiłam do nich taki sosik : łycha miodu, pół wyciśniętej cytryny, sól i dwa ząbki czosnku przecisnęłam .... zamiąchałam i polałam buraki ... troszkę odstały i gotowe - MIÓD MALINA !!! POLECAM !!!
dodane na fotoforum:
jesorek 2012-10-23
Eluś ja pokroiłam ugotowane buraczki w plasterki i zrobiłam do nich taki sosik : łycha miodu, pół wyciśniętej cytryny, sól i dwa ząbki czosnku przecisnęłam .... zamiąchałam i polałam buraki ... troszkę odstały i gotowe - MIÓD MALINA !!! POLECAM !!!
oli74 2012-10-23
Ale obiadek.....pycha:)
Buraczki trza będzie wypróbować, dzięki za przepis na sosik:)
erminia 2012-11-05
jesc juz nie bede ale za to sie usmialam z opisu ;))))) nie moglam sie oprzec przed dodaniem do ulubionych :))) lubie wesolych ludzi :) pozdrawiam :))