będzie jutro na śniadanko na dyżurek ;)
dla zainteresowanych przypominam przepis
https://kulinarni.info.pl/przepisy/wc498dlina-dojrzewajc484ca-e2809esuszonae2809d-ae28099la-szynka-parmec583ska.html
dodane na fotoforum:
elkat 2013-01-14
Kolorek piękny, różowiutka ta szyneczka Ci wyszła!!! Ja chyba teraz nie zasnę do rana...A rano mój jęzor odśnieży drogę z domu do pracy :)))
iwanka1 2013-01-14
Chyba się skuszę i też zrobię. Tylko produkcja tej szynki to dla cierpliwych.
Dobranoc:)))
kot54 2013-01-14
no i jest...śliczna i apetyczna....smacznego życzę ;)
uważaj na tym dyżurze...bo jak zobaczą to nie wiem
czy sobie zjesz spokojnie to śniadanko...*;*
jesorek 2013-01-14
Danusiu spokojnie, jak zobacze zbyt duży nalot trutniów to schowam i wezmę urlopa :D:D:D hehhhh razem z Elą :D:D:D
elkat 2013-01-14
O! To jest dopiero pomysł!!! Nasuszymy suszonek i razem urlopik weźmiemy i się zaszyjemy gdzieś w leśnej głuszy...Masz hacjendę w Bieszczadach, to tam nikt nas nie znajdzie..:))
duthek 2013-01-16
Przygotowuję się do zrobienia takiej szyneczki. Zachęciłaś mnie tą fotką, aż nabrałem smaka i muszę jej spróbować.
cookman 2013-01-18
E tam... "mocarz" twierdzi, że to padlizna... :(((
Jakieś zapleśniałe mięcho. :(
Podobno sam kiedyś zrobił, no ale spieprzył...hehehe...:)))
"maxmen" podobno kiedyś ludzi tym truł...tak twierdzi "mocarz"(???)...:)
Widać ten "mocarz" to jakiś zamotany koleś. :)
Zielonego pojęcia nie ma o pysznym jedzonku. :)
Na pohybel takim!!!
Dla mnie nięsko SUPER!!!
kot54 2013-01-20
re:to jest na pewno nasz Idol Mxmen....ŻENADA !!!!!
mocarz 2013-01-20
Co to jest albo znaczy " pohybel" heheheheh owszemja miesko skopalem , bywa ale inne wyszly mi swietnie a twoje Jesorku jest cudne az chce sie dziabnac kawaleczek . Pozdrawiam cielplo