Przygotowania do kolacji.

Przygotowania do kolacji.

Czyli gotuję kilkudniowy zapas jarskiego krupniku jaglanego.

-marchew
-seler
-pietruszka
-kasza jaglana
-pieprz ziołowy
-sól morska

Warzywa zetrzeć na tarce. Dolać wodę i zagotować.
W tym czasie wsypać na sito 1/2 szklanki kaszy jaglanej.
Aby pozbyć się niemiłej goryczki należy kaszę dokładnie i długo płukać pod zimną wodą, a na koniec przelać jeszcze wrzątkiem.
Wrzucić do gotującej się włoszczyzny.
Dodać sól i pieprz.
Gotować ok. 15 minut.

izolden

izolden 2013-02-01

Asiu....widzę,że się na całego odchudzasz.....ihihihi.

dytka36

dytka36 2013-02-02

Wszystko takie zdrowe i niskokaloryczne!!!Czy ja wytrwam na diecie,czy wytrwam!!W kółko zadaję sobie to pytanie.

maria57

maria57 2013-02-02

co to za dieta???

dodaj komentarz

kolejne >