Włoszczyznę zetrzeć na tarce. Zalać wodą, dodać sól morską i pieprz ziołowy, doprowadzić do wrzenia. https://www.sztukaodzywiania.pl/aktualnosci/147-kasza-jaglana
wojci52 2013-09-03
Jak zrobić, to nie moja bajka. Zjeść mogę, ale dodałbym skwareczki z cebulką. Jarskość by diabli wzięli. Pozdrowienia!
jokam 2013-09-04
a fuj... żadne skwareczki... :D
kukura 2013-09-04
Hmmm jarski znaczy zdrowy, ale nie wiele osób jak nie musi korzysta z takich przepisów ;)
aziu1 2013-09-04
kocham krupnik :)
wojci52 2013-09-04
A co ja zrobię - jestem mięsożerny!
dytka36 2013-09-04
Jak dla mnie super!!!
dodaj komentarz
kolejne >
archiwum
ulubieni
+ dodaj doulubionych
[?]