Wystarczy bułki pokroić w plastry, ususzyć i zmielić.
https://bistro24.pl/gotowanie/sztuka-kulinarna,643/w-bulce-tartej-nie-ma-bulki,61534.html
kukura 2014-07-05
Wystarczy tylko nie wielu się teraz chce...;/ Ja robię bułkę tarta z....płatków kukurydzianych ;D
annorl1 2014-07-05
bułek wprawdzie nie kupuję, ale z każdego chlebka który upiekę zostawiam 2-3 kromeczki i jak mi się uzbiera sporo tego suszonego, to mielę i mam zapas na długo :)
a w sklepie już od lat nie kupuję bułki, po tym jak kiedyś z z ciekawości przeczytałam jej skład, masakra!
jerry61 2014-07-05
chyba że masz znajomego piekarza i zaprzyjaźnionego chłopa który dowozi mąkę na bułki.tak mi ktoś kiedyś napisał ale już ,,go " nie ma .Doradca od siedmiu boleści.