Zdrowy, bo bez chemii.
Prawdziwy, bo to co się w sklepach kupuje, to jest nie waniliowy, a wanilinowy, czyli sama sztuczność. :((
-cukier trzcinowy
-kilka, rozciętych wzdłuż, lasek wanilii
-słoik ze szczelną nakrętką
jokam 2015-02-12
tak, Lidziu... zapomniałam napisać, że laski mają być rozcięte... już poprawiam... :D
szaman1 2015-02-12
Witaj Asiu dużo słodkich pączków Ci życzę , Pomysłowy te Twój cukier też zrobię . Pozdrawiam :)))
annorl1 2015-02-12
ta, wanilia kupiona i tak od miesiąca leży w szafce, bo zapomniałam po co ją kupiłam :P
bogna87 2015-02-12
Musze tez wyprobowac ...babcia moja tak robila a laski wujcio z Paryza przysylal.
atiseti 2015-02-12
a ja choś lubię cukier trzcinowy to do zasypywania wanili wolę biały, ma wtedy ładnieszy zapach i bardziej intensywny smak :)
atrami 2015-02-13
idealna Pani Domu! :)
Podziwiam i zazdroszczę...
Ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy, chociaż doskonale zdaję sobie sprawę, że warto...
jokam 2015-02-13
taaa...
Kochana, nie kpij sobie ze mnie...
znam Prawdziwą Idealną Panią Domu...
nazywa się ATRAMI...!!