-puszka ciecierzycy
-kilka suszonych pomidorów wraz z zalewą olejową
-sól
-pieprz
-czosnek granulowany
Ciecierzycę odsączyć (ale troszkę tej zalewy zostawić) dodać wszystkie składniki i zblendować. Jeśli pasta jest zbyt sucha dodać nieco zalewy z cieciorki.
evita 2018-02-14
Witam...
nie jadłam ciecierzycy, nie wiem jak smakuje...
Niech ten dzisiejszy dzień ma w Sercu dużo ciepła...
Miłych Walentynek... :)
iwatoja 2018-02-14
Nie ja tam takich nowości nie lubię. Jestem tradycjonalistką.
Witam i pozdrawiam Ciebie Asiu:)))
izolek 2018-02-14
Fajny przepis no i krótki.
Ostatnio ciecierzycę gotuję sama bo trafiłam na bardzo smaczną eko.
Smacznego i cieszę się, że mam z kim "pogadać".
mimozka 2018-02-14
Też takie coś zajadam . Dziwię się , że ktoś nie lubi tego !? Wolą białą szynkę z kwadrata !? Feeeeeeeeee ! Pozdrawiam :)