Jeszcze jedno mi zostało,zakisić kapustę i mieć swoją,taką prawdziwą,dlatego tak rzadko do Was zaglądam moi ulubieni i mili goście.
krynia2 2010-10-08
Kroisz ,solisz dodajesz marchew i to wszystko?........podaj sposób na kiszenie takie domowe.
setulow 2010-10-08
wpadnę na kapuśniaczek he he:)
pantoja 2010-10-08
Musisz koniecznie otworzyć jadlodajnię z domowym jedzonkiem. Tyle masz pyszności, że wystarczy na kilka zim:)))
slawa1 2010-10-08
Ja już dałam spokój ,mam chopa co robi przepyszną kapustę,zdradzę tajemnicę dodaje ziele angielskie,no oczywiście liść laurowy.Pozdrawiam.
agatap6 2010-10-08
o tak...ale czasem można wtedy zapomnieć o innych sprawach:)))
isia222 2010-10-09
ooo, kochana a zdradź mi przepis na to kiszenie w słoikach, bo u mnie w domu robiło się tylko w takiej prawdziwej dużej beczce, teraz muszę kupować i tesknię za tym domoweym , swojskim smakiem, bez dodatków octu czy wina...
agus63 2010-10-09
Mam to samo...
Tylko, że u mnie teraz buraczki na tapecie...;)
Pozdrawiam Cię serdecznie!
trisana 2010-10-10
Podrzuc chociaz sloiczek :)
flossy 2010-10-12
poproszę o jeden na sprobowanie...mniam...chociaż za duzo kapusty jeść nie mogę...ale się skuszę...
igorula 2010-10-15
Samo zdrowie:)