Ktoś napisał w garnuszku , że takie robi,więc i ja spróbowałam. Pyszne są upieczone w piekarniku, bo w tłuszczu tradycyjnym sposobem wchłonęły dużo tłuszczy i chociaż też dobre... to bardzo tuczące.
maly52 2012-02-17
To jest myśl...muszę też spróbować takie zrobić...dzięki za pomysł...DOBRANOC!
pawola 2012-02-17
wolę tradycyjne;)) ale te ładnie wyglądają:)
kris13 2012-02-17
świetny pomysł z tym piekarnikiem :))
sonyh50 2012-02-17
Kiedyś wpadnę na "ciacho" jak będę jechał na Kłodzko.Pozdrawiam
ollenka 2012-02-18
mmmmmm zjadlo by sie.... pozdrawiam... i miłej soboty życzę...
alemark 2012-02-18
wspanialy pomysl na francuskie faworki...
dodaj komentarz
kolejne >
archiwum
ulubieni
+ dodaj doulubionych
[?]