Sos tatarski-doskonały do jajek i wędlin ;)

Sos tatarski-doskonały do jajek i wędlin ;)

Słoik grzybków marynowanych, ogórki konserwowe, cebula (ilość wg uznania), majonez, gęsta śmietana, ciepła woda.

Wszystkie składniki pokroić w drobniutką kostkę (ogórków i grzybków po pokrojeniu ma być mniej więcej taka sama ilość). Majonez wymieszać z bardzo gęstą śmietaną i dolać troszeczkę ciepłej, przegotowanej wody. Sos wlać do pokrojonych składników, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Smacznego :)

I na koniec rozweselacz z serii - inteligentne pogaduchy:
- Siemka, co robisz?
- Siedzę i wydalam dwutlenek węgla i wchłaniam tlen.
- Ja pierdziele! Ja Ty to robisz???
- Oddycham debilu!

dodane na fotoforum:

zoja54

zoja54 2015-07-06

Ale co to za siekanka???

kimeraj

kimeraj 2015-07-06

re: ta siekanka to sos tatarski......wrzuciłaś komentarz zanim zdążyłam opisać ;)

alik61

alik61 2015-07-06

na pewno pyszny dodatek!!!:)

elen1

elen1 2015-07-06

choćbym nie wiem jaka była smutna u Ciebie gęba zawsze mi się śmieje Kasiu i za to Ci dziękuję pozdrawiam :)))

jmania

jmania 2015-07-19

Uwielbiam ten sosik

dodaj komentarz

kolejne >