cukinia
fasolka szparagowa
bułka tarta
tłuszcz do smażenia
pyszny warzywny obiadek
Etapy przygotowania
cukinie myjemy kroimy w 0,5cm krążki,posypujemy Vegeta,odstawiamy do puszczenia soku
fasolkę gotujemy w osolonej wodzie,bez przykrycia
pokrojoną cukinie osączamy na sitku,obtaczamy w bułce tartej,smażymy po obu stronach,na złoty kolor podajemy cukinie z fasolką
dodane na fotoforum:
elaaaa 2009-08-11
Załapię się ? Mniam, mniam....
danka1 2009-08-11
Super obiadek - bardzolubię coś takiego.
Miłego wieczoru.
agatap6 2009-08-11
dobranoc..dzięki
agatap6 2009-08-12
Przyjażń...jakże piękna jeśli prawdziwa. Nadużyta poprzez szereg ust wypowiedziana ...traci swój sens. Jak często jest poszukiwana, oczekiwana...lecz niepostrzeżona. Czasem jest już z nami...choć tego nie wiemy, lekceważąc jej bliskość i oddanie, odwracając się do niej plecami, w poszukiwaniu innej...
Szczęśliwy ten, który jej doznał...i docenił.
/Senna K./
(komentarze wyłączone)