podwójna pierś z kurczaka
1/4 papryki czerwonej
10 dad sera żółtego
25 dag szpinaku mrożonego
przyprawa w płynie (knorr)
10 dag białego sera tłusty
1 ząbek czosnku
1/2 łyżka masła
bułka tarta
jajko, mąka
łyżka śmietany
delikatne kotleciki z serem i szpinakiem
Etapy przygotowania
kotlety rozbic
ser bialy zmieszać z posiekaną papryką, zmiażdzonym czosnkiem i łyżką śmietany, posolić,popieprzyć
szpinak podsmażyć na masełku dodać magii, opieprzyć odrobinę posolić, podsmażać do wyparowania sosu.
nakłaść na rozbite kotlety, szpinak i ser z papryką, zwinąć obtoczyć w mące jajku i bułce tartej
smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor,pod koniec smażenia położyć na wierzch kotleta plaster sera i posypać posiekaną papryką (jeśli nam została ).SMACZNEGO.
dodane na fotoforum:
julka2 2009-08-15
Smaczniutko wygląda i pewnie tak samo smakuje,dziekuje za ,sliczny komentarz,cieplutko pozdrawiam:)
aga555 2009-08-15
♥(¸.•´♥ .•´ ¸♥¸.•¨¯`• ♥.•´
Pozdrawiam Cieplutko
Milego,Radosnego Popoludnia
Oraz Spokojnego Wieczorka
Caluska Zostawiam
♥(¸.•´♥ .•´ ¸♥¸.•¨¯`• ♥.•
ulcia34 2009-08-15
POZDRAWIAM I CIEKAWE Z KĄ TAKIE PIEKNE WIERSZE???
elaaaa 2009-08-15
Nie zdradź mnie. W Niebie bardzo pilnują. Pozdrawiam :)
danka1 2009-08-15
Piersi pod pierzynką - fajna dwuznaczność.
(komentarze wyłączone)